Innerimpact

Sofia Bågstam coachar till förändring

I Aftonbladets nummer av Höstens Hemma kan ni läsa om när jag berättar om hur jag ser på vad coaching är.

Lite kortfattat beskrev jag det ungefär så här:
Coaching passar när du är redo för en förändring, oavsett om det handlar om ditt jobb, din karriär, livet i stort eller i din relation. Coaching hjälper dig att tro på din förmåga att göra de förändringar som krävs, och att bestämma dig för att du alltid har makten att förändra ditt förhållningssätt.

Jag möter dagligen människor som kämpar med sina relationer, och som behöver hantera sina inre konflikter och känslan av att inte räcka till. Men jag möter också dagligen människor som har en längtan till något större, en vilja att förändras och leva ett mer sant liv.

Coaching skapar insikter som ger dig möjlighet att upptäcka nya sidor av dig själv. Genom coaching får du syn på din potential och lär dig uppskatta dina styrkor och kvalitéer.

Coaching leder ofta till en förändrad självbild och större acceptans till oss själva men coaching handlar också om att verkligen våga vara i kontakt med den vi vill vara, och hur vi vill leva vårt liv. När vi vet det, vet vi också vad vi bara måste förändra.

För priser och upplägg hör av dig till mig: 0730-803154, sofia.bagstam@innerimpact.se

Eller så bokar du ett kostnadsfritt introduktionssamtal (digitalt, eller per telefon) för att ta reda på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling! Och förresten, du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för mina coaching-paket?

Boka tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *